on Eufrosyne saanut ompelimon, pihasaunan, ulkovessan ja toripöydän. 

Pihasauna vessoineen syntyi viinipullo laatikkoon. 42255.jpg Lauteet, saunan seinä ja vessan istuin on tehty ohuesta puurimasta. Vessan tapetti ja saunan tiiliseinä ovat printattuja. Puunkantoteline ja penkit väsäsin jäätelö- ja grillitikuista. Kiuas on hiekalla täytetty filmipurkki ja päälimmäisenä pihalta kerättyjä kiuaskiviä. Kiukaan luukku tuikkukynttilän kuoresta ja putket mehupilleistä. Lauteet tulivat niin kauas, että piti kehitellä löylyveden heittoa varten ylimääräinen laite (isäni teki aikoinaan kotisaunaamme samanlaisen). Vessan oven tein balsapuusta...siihen oli helppo veistellä valelautoja.

Saunasta puuttuu vielä pari venttiiliä, kolo viemäriä varten, vihta (pitää odotella kevättä) ja muuta pientä kuten pyyhekoukut ja lämpömittari.

Mukavinta tässä harrastuksessa on etteivät ideat koskaan lopu. Miettiessä huoneiden järjestystä löysin Fimomassan ja ihanan kirjan ruokien teosta. Kirjoittaja on Angie Scarr. Niitä oli ihan pakko kokeilla mutta hänen metoodeillaan ei syntynyt vain yhtä hedelmää kerrallaan. Eufrosynen jääkaappiin mahtuu vain rajallinen määrä. Niinpä hedelmille ja kasviksille piti löytää joku toinen paikka. Kellaria en saa mahtumaan nukkekotiin ja siksi päätinkin askarrella toripöydän. 44183.jpg44186.jpg