63504.jpg

ennen katon ja seinien liimausta. Kylpyhuoneesta tulikin sitten sininen. Lisäsin tavalliseen huonekalumaaliin vähän agryyliväriä ja hyvin sekoittui. Paneelit on tehty jäätelötikuista. Ikkuna on aukeavaa mallia ja ostettu valmiina..

63503.jpg

Tupakeittiön paneelit on tehty bambuisista lasinalusista joista piti tulla lattia kylppäriin. Lista puuttuu koska ensin pitää harkita kalusteiden paikkoja. Lattialistat liimaan vasta aivan viimeiseksi. Kokeilin bambun värjäämistä petsillä mutta tulos oli niin epätasainen, että jätin vaaleiksi. Lattiaksi jää kaapin oma pinta mutta katto pitää vielä koota.

Kattoon laitan varmaan rappausta ja tummia hirsiä...jos se nyt onnistuu. Kylppärin tapetti on nukkispaperia ja keittiön tavallista tapettia. Epämääräinen rauta keittiön katossa on kaapinovien lukitussysteemi eli oli pakko jättää paikalleen. Kattoon tulee siihen kohtaan reikä jota yritän jollain konstilla peittää.

Sormet syyhyää kalustamisen kimppuun mutta pakko saada ensin runko kuntoon. Työ edistyy niin hitaasti, että välillä on tehnyt tosi tiukkaa pinnan kanssa.