Tästä tulee työpöytä tupakeittiöön. Alahyllylle saan kattiloita ja muuta tarpeellista. Pöytä on kokonaan balsasta. Väri on vielä harkinnan alla mutta haluan jotain vanhaa väriä.

66723.jpg

66722.jpg

Näistä syntyy tiskipöytä. Hanat olen purkanut vanhasta ostetusta pöydästä. Viemäriputki on joskus tarttunut mukaan jostain loppuunmyynnistä. Pesualtaana toimii kahvilasta tuotu voirasia ja viemäriksi pieni sirkka jollaisia käytin myös mappien tekoon. Kaapin ovien kiinnitys voi olla ongelma.....katsotaan. Tiivistelin pesualtaan liimalla ja nyt pitää hetki odotella ennen maalausta. Balsaa oli helppo työstää. Porakonetta en vielä omista (vanha käsikäyttöinen jäi Nepaliin....harmittaa) mutta hanan reiät sai kaiverrettua kynsisaksillakin.

66963.jpg

Työpöytä sai värinsä lapsuuteni pirttipöytäkaluston mukaan ja tiskipöytä samat värit. Viemäriputkien kiinnittäminen tuotti hankaluuksia. Kokeilen huomenna kuumaliimalla. Ovet odottelevat maalien kuivumista. Punainen maali on vuodelta 1979!!!!!! Kuivuu vähän huonosti mutta muuten tuo lennokkiliima on hyvin säilynyt. Kuivausteline on kokeilu hammastikuista. Kamalan vahvaa puuta!

66962.jpg