62022.jpg

Sain ikkunat upotettua melko vähällä hiomisella takaseinään. Tässä minihommassa on hankaluutena tuo minimittaisuus. Kymmenes osa millistä mittavirheenä näkyy jo tosi pahasti. Toinen ongelma on valmiiden osien maalaus. Olin jo ostanut kylppärin ikkunan valmiina ennenkuin innostuin tekemään nekin itse. Tavalliselle maalilla saa aikaan liimaa. Tuo ikkuna kun on aukeavaa mallia. Piti sitten käyttää peiteväriä ja sitä sai laittaa todella monta kerrosta.

Meillä on syöty mehujäätelöä terapiana (suun tuntoa parantamaan) ihan oikeasti. Tikut on tietysti laitettu talteen ja niistä tulee nyt paneeli kylppäriin. Tavalliset jätskitikut, joita niitäkin on kertynyt muutamia, olivat liian lyhkäisiä mutta näistä sai melko sopivat. Maalia menee tähänkin monta kerrosta peittämään värjäytymät.

Seuraavaksi tulee tapettiongelma! Varastossa on sekä ostettuja ja printattuja valmistapetteja ...rajallisesti. Kaappiin tehdyssä nukkekodissa on pakko hyväksyä poikkeavat huonekorkeudet. Olemassa olevat tapettini eivät riitä.................