Tässä makuuhuone vielä eilen:

386581.jpg

Isovanhempieni hääkuva on nyt olohuoneessa pianon päällä ja seinälle pitää kehitellä lamppu. Ikkunalla ruukussa kasvava Unikko (kiitos Violet) ja peikonlehti.

Tässä tämän päivän versio:

387794.jpg

Sängyn päälle pääsi Kreikasta ostamani ikoni (alkuperäisellä pitäisi olla ihmeitä tekevä vaikutus lapsen saantiin). Seinällä oleva kirjahylly odottelee liimausten kuivumista (en malttanut odotella) ja sitten asettelen sille vielä tämän vanhan Vapahtaja-patsaan joka löytyi tätini Sirkka Eufrosynen jäämistöstä. Alkuperää en tiedä enkä ikääkään.

387793.jpg

Lipasto on ensimmäisiä lahjaksi saamiani huonekaluja (kiitos vaan siskolle jonka syytä tämä kaikki touhu taitaa olla). Väri ei oikein sovi muuten tummiin kalusteisiin mutta taitaapa jäädä ihan muistoksi kuten niin monet muutkin jutut nukkekodeissani. Lipaston päällä ilotulitusraketista kokoamani lamppu, kynän suojus juomalasina. Näin

387790.jpg

vanhalla rouvalla pitää olla yöllä juotavaa. Valokuvakehys on tuliaisia nukkemessuilta Hesasta (kuka tunnistaa ?) Nalle- ja kissakoristeet olen saanut lahjaksi.

Sängyn vieressä odottelee Eufrosynen neuletyö. Puikot ovat metalliset nuppineulat (oli muuten vähän hankala neuloa) joululahjaksi saadussa korissa (kiitos Reko). Matosta pitää ottaa joskus parempi kuva. Se on nimittäin lahja (itse ideoitu ja valittu langat) 6v pojaltani (täti tosin joutui neulomaan sen).

387792.jpg

Ovinurkkaan on sijoitettu kapiokirstu jossa Eufrosyne säilyttää vihkipukuaan ja siihen kuuluvia koruja. Korvakorut ovat samanlaiset kuin isomummullani Eufrosyne Lagerspets`llä siinä ainoassa valokuvassa joka minulla hänestä on. Pyörillä seisova koira on myös tätini vanhoja tavaroita.

387789.jpg

Viimeisenä Eufrosynen salaharrastus: vihreiden kuulien syönti hammaspesun jälkeen.

387788.jpg