Puolet ajasta menee miettimiseen: Onko ikkuna oikealla korkeudella? Tulisiko paremman näköinen jos ikkunat olisivat huoneen sivuilla vai takaseinällä? Pitäisikö laittaa listat ikkunan reunoille? Riittääkö tapetti? Näyttääkö huone liian korkealta? Laitanko tapetin vain osaan seinää ja maalaan lopun? Millaiset portaat? Pitäisikö maalia ohentaa? jne. jne. Poraanko sittenkin kattoon reiät lamppuja varten?

Talon runkoa on vaikea muuttaa jälkeenpäin joten päätökset pitää tehdä harkiten. Vaikka tämä menee välillä jo älyttömyyksiin. Mitä väliä sillä on onko vessa liian iso. Yläkerran seinät on nyt petsattu (eivät pilaa talonpoikaiskaapin yleisilmettä) paitsi takaseinä johon olin sahaamassa ikkunoille aukkoja kun terä katkesi. Liimaus voi olla tuskallista kun levy on neljä millistä. Ainakaan siihen en saa nauloja tueksi.

Tässä miettiessä oli ihan pakko tehdä jotain käsillään......pääsiäistä ajatellen.

52035.jpg

Pajunkissat väsäsin pumpulista koivunoksiin. Naulakko on tehty kapeasta laudasta ja koukut ostettu. Keittiön hyllykkö tarvisi vain värin ja pari hyllylautaa....peruslaatikossa on joskus ollut jotain pikkukamaa Tiimarista.