Kauan on pidetty taukoa kun 1:1 talo vei kaiken energian mutta nyt aion taas ryhdistäytyä. Paljon ei ole muuttunut näiden kuukausien aikana. Tässä näkymä keittiöön. Ikkunan takana ollut kuva on pudonnut jonnekkin kaapin taakse. Harmittaa kun pitäisi purkaa koko keittiö että se löytyisi. Lautashyllykin tipahti mutta sen saan onneksi takaisin.

Aleksei lojuu yhä kylvyssä ja kaikki tavarat odottavat paikoilleen laittoa turhaan. VIELÄ!

Lomamatkalta jäi käteen pieni saviruukku joskus valmistuvaan Maizanin taloon. Aleksei sai sähkökitaran ja naiset kesäsandaaleja.

Muuton yhteydessä löysin iki-ihanat kääpiöni joilla olen asuttanut jouluisin piparitaloa.

Kirpparilta löysin nämä minit jotka odottavat vielä omaa paikkaansa. Korurasian puolikas menee varmaan sängynpäätyyn jakkaraksi.

Tämä blogi alkaa täyttyä ja pitänee avata uusi jossain muualla (Ilmoittelen kyllä) mutta tähän loppuun sopii jotain uutta!

Tällainen mökki piti rakennella kesäkuussa ennen lomalle lähtöä.

Talossa on vain yksi iso huone. Pohja ja katto ovat irroitettavat. Ikkunat ovat vale-sellaiset.

Ovessa lukee taloon muuttaneen herran nimi. Ainoa puute jonka heti ensimmäisellä viikolla huomasin oli että en tajunnut.....tyhmä,tyhmä,tyhmä minä.......laittaa vessaan vesieristeitä. Asukas nimittäin päätti että jos kerran on noin iso talo niin hän ei kyllä mitään ulkovessaa rupea käyttämään. Eli asunnon perällä on siemenvarasto ja makuuhuone ja suoraan ulko-ovesta sisään mennessä kylpyhuone. (Nykyään jo vesi-eristetty!!!!)

JA TÄSSÄ ITSE ASUKAS:

Poikani lemmikki, pitkäkarvainen syyrianhamsteriuros, nimeltään Raivo.