Mietin tänään että pitäisi tehdä jotain järkevää...siis sellaista "aikuisten" järkevää. Päädyin sitten etsimään Eufrosynen pihaa varten varaamiani tavaroita.

Tällainen kokonaisuus on siis suunnitteilla. Minulla ei ole aavistustakaan mihin saan sen paikoilleen mutta toivossa voi elää..sanoi lapamato......Toivo on pitkä mies!

.

Sauna ja leikkimökki ovat olleet irrallaan somisteina mutta aion laittaa ne nyt tähän. Lipputanko tulee varmaan puusta mutta se on yksi esineistä jotka ovat jääneet vanhempieni kuoltua joten se on pakko sijoittaa tänne. Vespa muistuttaa isosta veljestä vaikka onkin väärän värinen. Tuon ruskean oksan (jossa on pieniä onttoja pampuloita) on isäni tuonut Israelista eli siitäkin pitää tehdä jotain. Puutarhapöytä ja tuoli ovat vanhoja nukkekoti tavaroita

Tästä kukkavarastosta en ole varma. Jotain varmaan tulen käyttämään.

Portti ja pylväät ovat olleet valmiit jo pitkään mutta itseasiassa oli hyvä antaa niiden odottaa sillä Oasiksesta leikatut pylväät ovat kovettuneet nyt hyvin. Portaat johtavat Eyfrosynen ompelimoon (aiemmista kuvista löytyy siihen tekemäni seinä ulko-ovineen). Vielä pitaisi sijoittaa ainakin lasten kahluu-allas johonkin.

Keinu on mennyt säpäleiksi muuttolaatikossa ja yksi osa on jossain..........

täällä.....

tai näissä! Edellisessä asunnossa olin lajitellut kaikki nuo pienempiin laatikoihin mutta muutto helpottaakseni pakkasin ne isompiin. VOI MINUA! Itse asiassa noita tavaroita on.......

täälläkin. Pitää ihan ensin katsoa kaikki läpi ja miettiä mitä lähtee. Tein puoli vuotta sitten elämäni 23. muuton ja mitta alkaa olla täynnä. Tavaroita on vähennettävä.

Ainakin tämä laatikollinen menee myyntiin lähiaikoina.